menu

Lauresha Ramadani

#Bio

Lauresha Ramadani, e lindur më 29 Prill, në Zvicer, është një këngëtare shqiptare me prejardhje nga Kërçova.

Lauresha ka pasur prirje dhe pasion për muzikën që në fëmijëri. Në moshën 7-vjeçare ajo mëson fyellin dhe që atëherë me inkurajim të mësueses se saj, pasioni i saj për muzikën merr hov dhe është prezent edhe sot.

Lauresha ka jetuar pjesën më të madhe të jetës në Kërcove ku edhe filloi veprimtarite e saj të para si këngëtare. Ajo në moshën 9-vjeçare merr pjesë në Festivalin “Pellumbat e Arte” në Kërçovë, duke rrembyer cmimin e pare dhe ate te publikut.

Pasi ajo mbaroi gjimnazin në Kërçovë, me inkurajim të madh nga shoqëria dhe familja, ajo vendosi të marrë pjesë në spektaklin madhështor “The Voice of Albania 3” ne Shqipëri, nga e cila u veçua për duetin e saj me Benjaminin, me këngën “See beneath your beautiful”, i cili veçohet si dueti më i klikuari i sezonit të tretë në “Youtube”.