LAURESHA RAMADANI

Lauresha dhe Genti Myftaraj sjellin një mesazh për gjithë të dashuruarit

Me talentin e Lauresha Ramadanit jemi njohur në sezonin e tretë të “The Voice Of Albania”, e cila që nga ai moment nuk i është ndarë muzikës. Kësaj radhe, Lauresha ka bashkuar fuqitë me kompozitorin e njohur Genti Myftaraj, i cili momentalisht është duke shijuar eksperiencën si “vocal coach” në...

Lauresha super sukses, ngjitet me 37 pozicione

Ndërkohë që java e kaluar ishte hera e parë që ajo bëhej pjesë e klasifikimit të “The Top List”, gjatë kësaj jave, Lauresha ka korrur një sukses të jashtëzakonshëm. Duke thyer një rekord, projekti më i ri i këngëtares së njohur, i titulluar “Nalu Pak”, është ngjitur me plotë 37...

Lauresha futet për herë të parë në “The Top List”

Lauresha Ramadani është një këngëtare e njohur për publikun shqiptar, me disa projekte muzikore të publikuara në treg. “Veshur me tradheti” është një nga këngët e saj pjesëmarrëse në “Top Fest 12”, me të cilën arriti deri në mbrëmjen gjysmëfinale. Ndërkohë që kujojmë një Laureshë melankolike, projekti i saj i...