menu

Kaona

#Bio

Kaona Sylejmani, e lindur me 22.07.2000, është një artiste që vjen nga qyteti i Gjilanit. Meqense rrjedh nga prindër artistë, si e ema dhe babai, të cilët janë të dy aktorë me profesion. Kaona që nga mosha 2-vjecare ka marre pjesë në filma të ndryshëm të regjisorëve kosovar.

Shkollen e fillore e kreu në Gjilan, ndërsa shkollen e mesme në Prishtinë. Hobet e Kaonës janë të shumta si sporti, volejbolli, noti si edhe ski.

Kaona shquhet si aktore e pavarur dhe e talentuar, tani ka filluar të merret edhe me muzikë, e cila është pasioni i saj që prej fëmijësrisë.

Kënga e saj e parë është publikuar javët e fundit, më 5 Mars të këtij viti, dhe është punuar nga producenti Cricket.

Rrugëtimi i Kaonës nuk përfundon këtu, ajo ka shumë për të na treguar nga arti i saj.