menu

John Shahu

#Bio

John Shahu është një artisti i ri në muzikën shqiptare, me origjinë nga Korça. John është zhvendosur në Australi që prej vitit 2007-të ku edhe banon aktualisht.

John ka qenë student i “Neridah Vocal Studio” dhe gjithashtu merr mësime javore për kitarë. Ai pëlqen të luajë dhe të këndojë “Reggae” dhe “R&B”. John është një artist që i shkruan vetë këngët e tij.

John Shahu është bërë i njohur për publikun shqiptar që prej vitit 2017-të, falë pjesëmarrjes së tij në “Kënga Magjike”.

Më datë 2 Korrik 2018, Elvana Gjata & Ledri Vula publikojnë videoklipin “Mike”, në bashkëpunim me John Shahu, një këngë që ka arritur të pozicionohet në vendin e parë të “The Top List” për disa javë.