menu

Irena Metalla

#Bio

Irena Metalla është vetëm 18-vjeç dhe ka publikuar deri tani rreth 4 projekte muzikore. Ajo ka nisur të merret me muzikë që në moshë të vogël por prezantimi i saj i parë me publikun ka qënë në moshën 16-vjeçare me këngën “Jo sja vlen”.

Kjo këngë u pasua me këngët “Kohe e humbur” dhe balada “Enderr”, e cila ka qënë gjithashtu pjesë e klasifikimit të “The Top List”.

Por përveçse me këngët e saj, Irena ka tërhequr vëmendjen edhe me faktin që ka shumë ndjekës në rrjetet sociale. Edhe pse e re në industrinë e muzikës shqiptare, Irena numëron rreth 14 mijë ndjekës në Instagram, të cilët këngëtarja i quan “Irenators”.