menu

Aurel Thëllimi

#Bio

Aurel Thëllimi është këngëtar i njohur. Aurel Thëllimi baritoni i Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit i cili këndon bukur dhe muzikën e lehtë, që në vogëli ka marrë pjesë në festivalet e fëmijëve, duke performuar në qytetin e e tij të lindjes në Korçë si edhe në Festivalin e Fëmijëve në Shkodër. Në vitin 1990, ai ka qënë pjesëmarrëdh edhe në Festivalin e Fëmijëve në Turqi, “Shirli Polenen”, ku u vlerësua me çmimin e dytë. . Si i rritur do të ishte pjesëmarrës në shumë festivale të muzikës, koncerte, prezantime me videoklipe dhe aktiv në të kënduarin “live”.