ZANI BAND

Zani Band nuk ndalet!

Zani Band është shndërruar në një ndër grupet e preferuara të publikut të “Top Awards” dhe këtë e vërteton më së miri fakti që cdo këngë e tyre e publikuar së fundmi futet menjëherë në klasifkim. Pavarësisht faktit që rryma e tyre muzikore preferohet nga një pakicë, sërish grupi nuk...

Zani Band rikthehen në klasifikim me “Thirre Mendjen”

Zani Band është shndërruar në një ndër grupet më të preferuara dhe këtë e vërteton fakti se djemtë e talentuar janë rikthyer sërish në klasifikimin e 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare. “Thirre Mendjen” është kënga që është rikthyer në qendër të vëmendjes dhe që falë mbështetjes...