SIDRIT BEJLERI

Coronavirus paralizon çdo gjë, pak hyrje këtë javë, artistët anullojnë gjithçka. Java me më pak hyrje e vitit 2020.

Të gjithë njërëzit kanë filluar të numërojnë ditët e karantinimit pasi Coronavirus është bërë shkak që të paralizohet cdo gjë, daljet, grumubullimet publike etj. Si pasojë artistët kanë vendosur të anullojnë gjithcka, duke mbyllur në shtëpi, në këto ditë të vështira që i gjithë vendi po kalon për shkak të...

Sidrit Bejleri: “A ish’ njesoj” është nga ato këngët ëmbla dhe të thjeshta që përthithen shpejt nga masa

Pas tre këngëve ritmike, artisti i mirënjohur i muzikës shqiptare, Sidrit Bejleri ka vendosur të vijë romantik. “A ish’ njesoj” titullohet prurja më e re e këngëtarit të dashur të publikut shqiptar, falë të cilës është futur menjëherë në klasifikimin e 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare....