RINO

“Gjak” i ri në “The Top List”, Nush dhe Rino Sopjani sjellin “A e din”

Një tjetër bashkëpunim i është shtuar listës zyrtare të “Top Awards” këtë javë, e sjellë nga Nush dhe Rino Sopjani. “A e din” titullohet kjo prurje e re muzikore e dyshes, e cila falë sugjerimeve nga ana e publikut, ka arritur të bëhet pjesë e “The Top List”, duke u...