MR. X

Mr. X zbulon më shumë mbi “Adrenalina ime” dhe jo vetëm!

I ftuar në emisionin “Lancio” në Top Albania Radio ka qenë artisti Mr.X, i cili ka dhënë më shumë detaje në lidhje jo vetëm me bashkëpunimin me Stine por edhe për eksperiencën e tij në fushën e muzikës. Gjithashtu ka treguar edhe çfarë projektesh na presin për të ardhmen nga...