MIRUD

Mirud: Pas xhirimeve, përfundova në urgjencë

Mirud ka qënë disa herë pjesë e klasifikimit të “The Top List” por këtë javë, talenti më i ri i muzikës shqiptare, është bërë sërish pjesë e listës me këngën e tij më te re. “Ende te dua” titullohet prurja më e re e Mirud, e cila është bërë menjëherë...

Mirud hyn ne klasifikim me një këngë tjetër veç “Ti me harro”, që të kujton Sam Smith

Me Durim Morinen ose Mirud, siç njihet në fushën e muzikës, jemi njohur falë projektit muzikor “Ti me harro”, i cili u pëlqye mjaftueshëm nga publiku shqiptar. Ky projekt muzikor qëndroi në “The Top List” për 3 javë rresht, duke u kthyer sërish këtë javë në klasifikim dhe duke u...

Vazhdon ngjitja e MIRUD

“Ti me harro” është projekti muzikor i MIRUD, i cili edhe pse pa një klip, tregon që muzika e vërtetë vlerësohet më së miri. Të shumta kanë qënë votat për këtë këngë që nga java e parë e publikimit, duke parë kështu një pozicionim sa më të mirë të artistit...

MIRUD ngjitet me 14 pozicione këtë javë

Me Durim Morinën apo siç quhet në emrin e artit, MIRUD, u njohëm javën e shkuar, duke qënë një ndër hyrjet më të reja të “The Top List”. Ai është një këngëtar, i cili ka nisur të këndojë dhe të shkruajë këngë që në moshë të vogël. Durimi ka studiuar...

Kush është MIRUD, hyrja më e re e “The Top List”?

Durim Morina, i njohur me emrin e artit MIRUD, është një këngëtar, i cili ka nisur të këndojë dhe të shkruajë këngë që në moshë të vogël. Durimi ka studiuar kanto dhe është gjithashtu instrumentist, pasi luan piano dhe kitare. I lindur në Prizren, Durimi e ka treguar interesin e...