LIL DON

Kush është Lil Don, artisti i ri i listës?!

Lil Don është një nga artistët më të rinj që i bashkohet listës së Top Awards. Ai ka sjellë projektin e tij me Buta, “100”, që ka hyrë këtë javë në klasifikim dhe që e sjell për herë Lil Don në listë. Le të njihemi pak më shumë me këtë...