KLAJVERT SHKREPI

Nga bashkëpunimi me Irkenc Hykën dhe Lorenc Hasramën, ja çfarë zbulon Klajvert mbi karrierën e tij!

I ftuar në emisionin “Lancio” ka qenë Klajvert Shkrepi, një artist i ri në tregun muzikor shqiptar. Edhe pse i ri, kjo nuk e ka ndaluar atë të ketë një karrierë të suksesshme në industri. Jeta e tij është e ndarë midis Shqipërisë, Italisë dhe Zvicrës. Bashkëpunimi i tij me...

Klajvert kthehet në “The Top List”, këtë herë solo!

Edhe pse i ri në moshë, kjo nuk e ka ndaluar Klajvert Shkrepin të ketë një karrierë të suksesshme në tregun muzikor. Me disa këngë që arritën ta bënin të dashur tek publiku, ajo që i dha më shumë shtysë artistit, ishte bashkëpunimi me Lorenc Hasramën. Vetëm pak muaj më...

Kush është Klajvert, bashkëpunëtori i Lorenc Hasramës në ‘new entry’-n e kësaj jave? 

Një bashkëpunim i ri vjen si hyrje e re këtë javë në ”The Top List” midis Lorenc Hasramës dhe Klajvert. Kënga e tyre u publikua më 30 qershor dhe mori menjëherë komente pozitive dhe mbështetje nga të gjithë dëgjuesit. Lorenci ka realizuar tekstin, ndërsa muzika nga Irkenc Hyka. Edhe pse...