KEVIN EDMOND

27 këngët e reja që solli Shkurti në 29 ditë

Muaji Shkurt i këtij viti përveçse i vecantë se përbëhej nga 29 ditë, ai është konsideruar gjithashtu  special për publikimet e shumta muzikore që ka patur. Duket se fakti që është muaji i dashurisë, artistët vihen në lëvizje duke publikuar projekte muzikore, të cilat i dedikohet dashurisë por edhe tradhëtarëve....

Njihuni me Kevin Edmond, një nga hyrjet më të reja të javës

Ndër projektet e reja që i janë shtuar kësaj jave është edhe “Ye Ye Ye”, një bashkëpunim me Kevin Edmond dhe Vig Poppa. Ndërkohë që Vig Poppa është një reper shumë i njohur për publikun shqiptar dhe sigurisht për ndjekësit e “Top Aëards”, Kevin Edmond është në klasifikim për herë...