ERANDA LIBOHOVA

West side family dhe Eranda sjellin këngën “torturuese” të verës

Nëse ende nuk jeni fiksuar me emrin “Marinela” bëhuni gati pasi kjo do të jetë “tortura” e kësaj vere. Grupi i dashur i publikut shqiptar West Side Family ka bashkuar fuqitë me këngëtaren e mirënjohur Eranda Libohova për një ndër këngët ritmike të kësaj vere. Ky projekt muzikor, i cili...