EDEN

Këngët që kanë ndryshuar më shumë pozicione këtë javë!

Kjo java thuajse po kthen në normalitet gjendjen që prej muajsh kishte pushtuar muzikën dhe cdo aspekt tjetër të jetës. Artistët kanë filluar të publikojnë muzikë të re ndërsa publiku jo vetëm që vazhdon t’i votojë por gjithashtu ka filluar tashmë ta shijojë muzikën nëpër lokale të ndryshme, duke qënë...

Going up, EDEN një sukses i jashtëzakonshëm

Eden ka arritur të rikthehet në qendër të vëmendjes me debutimin e saj muzikor “Running from myself”. Ky projekt muzikor, i cili i është shtuar klasifikimit rreth 6 javë më parë, këtë javë ka arritur të marrë mjaftueshëm vota, duke u shpallur kënga që është ngjitur me më shumë pozicione...