DJ SARDI

Dj Sardi “nxjerr jashtë” Vin Velin

Jemi zyrtarisht në sezonin e vjeshtës por artistët janë tepër të frymëzuar për të prodhuar muzikë të re pasi vetëm këtë javë 8 këngë i janë shtuar klasifikimit muzikor të “Top Awards”. Për shkak të hyrjeve të reja, një pjesë e këngëve nuk marrin mbështetjen e nevojshme dhe si pasojë...