DALMO

Njihuni me Albanian Outlawz dhe Dalmo

“Ting Ting” është një nga hyrjet më të reja në “The Top List”, e cila është renditur mjaft mirë në klasifikim, ekzaktësisht në vendin e 15-të. Pas suksesit me “Lule Bore”, e cila për këtë javë vendin e dytë, Young Zerka bashkoi fuqitë me grupin Albanian Outlawz dhe Dalmo, duke...