DAIM LALA

“Going down” këtë javë

Si çdo javë edhe java e 189-të është përballur me surpriza sa i përket renditjes së këngëve në klasifikimin zyrtar të “Top Awards”. Ndërkohë që kemi patur vetëm një hyrje të re, ndryshime të mëdha janë vënë re në zbritjen e disa këngëve në renditje. Tre këngët me më shumë...

Tre hyrje të reja dhe të gjitha lart këtë javë

Pavarësisht se jemi në kulmin e verës, vetëm tre projekte të reja muzikore i janë shtuar listës zyrtare të “Top Awards” këtë javë. Duket se artistët janë shumë të ngarkuar me koncertet e tyre dhe si pasojë kanë lënë paksa pas dore prodhimin e projekteve të reja, Edhe pse janë...

Njihuni me Daim Lala, hyrjen më të re në klasifikimin e “The Top List”

Një projekt i ri muzikor i është shtuar listës zyrtare të “Top Awards” këtë javë dhe bëhet fjalë për bashkëpunimin e Soni Malaj me Agon Amiga dhe Daim Lala, “Ta fala”. Që në javën e parë të hyrjes në listë, kjo prurje e re muzikore është renditur në vendin e...