CRICKET

Shkurt “i gjatë” me hyrje të reja!

Edhe pse muaji shkurt është me më pak ditë krahasuar me muajt e tjerë, publikimet e reja muzikore kanë krijuar përshtypjen se ky muaj është i gjatë dhe kjo për shkak të punës së madhe që artistët janë duke bërë këtë periudhë. Gjatë dy javëve të para të muajit shkurt,...

Kënga e javës nuk zë më lart se vendin e 100-të, të paktën këtë javë

“Nje here ne jete” është një nga hyrjet më të reja të klasifikimit të “The Top List”, e sjellë mjeshtërisht nga Cricket dhe Dafina Zeqiri. Edhe pse është konsideruar si një ndër këngët e javës, pozicionimi i këtij bashkëpunimi në listë nuk ka qënë mjaft i mirë, duke mos u...

West Side Family “dalin nga dera hyjnë nga dritarja”

Për 16 javë bashkëpunimi i West Side Family me Eranda Libohova, “Marinela”,  ka mundur të përballojë konkurrencën e prurjeve të reja muzikore, por kjo javë ka rezultuar fatale për të, duke mbetur jashtë listës së 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare. Pavarësisht daljes, West Side Family ka...

Donjeta dhe Numen, ngjitjet më të mëdha të javës

Pavarësisht se javën e kaluar ishte një hyrje e re në “The Top List”, Donjeta ia ka dalë të jetë një nga këngëtarët që është ngjitur me më shumë pozicione në klasifikim për këtë javë. Eshtë pikërisht bashkëpunimi i saj me Skerdi, “Falma”, i cili është dëgjuar dhe votuar pafund...