CEKIC

Zbuloni më shumë për Cekic, artistin më të ri të “Top Awards”!

Cekic nuk është një emër aspak i panjohur në botën e muzikës. Ai është një autor tekstesh, këngëtar dhe njëkohësisht një producent mjaft i njohur dhe i talentuar. Dalja e tij e parë për publikun shqiptar ka qenë në Top Fest 3, në prill të vitit 2006 ku ai mori...