BLERTA KOSOVA

Rikthimi i Edona Vatocit pas katër vitesh në “The Top List”

“Mirëmëngjes” ka qënë projekti me të cilin Edona Vatoci ka qënë pjesë e klasifikimit të “Top Awards” për herë të fundit, rreth katër vite më parë. Pavarësisht faktit se artistja ka qënë aktive në muzikë, duke sjellë këngë të reja, është një bashkëpunim mjaft interesant që e rikthen këngëtaren në...

Njihuni me Blerta Kosova, hyrjen më të re në “The Top List”!

“So What’s It Gonna Be?” mban titullin një prej hyrjeve më të reja të listës për këtë javë, e cila është sjellë nga Blerta Kosova dhe Edona Vatoci. Të dyja artistet janë emra të dëgjuar në muzikën shqiptare por ndërkohë që Edona ka qënë pjesë e listës së Top Awards,...