ART RUSHITI

Art Rushiti dhe halli i tij me gocat materialiste!

Art Rushiti ka publikuar këngën e tij më të re të titulluar “Joanna”. Teksti i kësaj kënge flet për një vajzë të bukur por materialiste, që i do markat me emër dhe jetën e shtrenjtë. Dhe mesa duket, kjo gjë i pëlqen Artit. Me “Joanna”, Arti ka cekur pak dhe...

Kush është Art Rushiti?

“Besoni” është një ndër këngët më të reja që i është shtuar klasifikimit të kësaj jave dhe është pikërisht artisti Art Rushiti, i cili ka rrëmbyer menjëherë zemrat e publikut shqiptar. Sugjerimet e shumta kanë bërë që kjo këngë jo vetëm të jetë pjesë e 100 këngëve më të bukura...