AROILDA

Aroilda na tregon më shumë mbi karrierën e saj në muzikë!

Para pak ditësh, të ftuar në “Lancio” në Top Albania Radio, ishin këngëtarja Aroilda dhe kitaristi Brian. Dyshja jo vetëm që bashkëpunojnë në muzikë, por janë edhe partnerë në jetën e tyre. Ata treguan shumëçka nisur nga fillimet e karrierës së tyre e deri te planet e së ardhmes. Prej...