ANILA MIMANI

E mbani mend Anila Mimanin, Young Zerka e rikthen në vëmendje

Ishin fillimet e viteve 2000 kur Anila Mimani solli disa prej këngëve që ende vazhdon këndohen nga publiku shqiptar. Të gjithë e mbajnë mend frazën “Unë të lë, nuk më le ti, më lutesh si fëmijë”, e cila është një ndër këngët e para të Anilës dhe e bëri këngëtaren...