# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Wenda

Wenda është një këngëtare mjaft e re në moshë, vetëm 20-vjec, dhe ka studiuar për “Flaut” në Liceun Artistik të Tiranës.

Wenda ka nisur të merret me muzikë që në moshë të vogël, ekzaktësist në moshën 5-vjecare, kur edhe ka marrë pjesë në “Celësin e Artë”.

Derimë tani këngëtarja numëron tre projekte muzikore dhe aktualisht është nën menaxhimin e shtëpisë diskografike “Nmusicproduction”, ku edhe punon.

Ajo është aktive me muzikën e saj në bare dhe klube nate.