# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Veronica Bravo

Veronica Bravo është një këngëtare, pianiste dhe tekstshkruese nga Perth ëestern Australia, e cila ka nisur të shkruajë që në moshën 16-vjecare. Me miliona streaming, vokali emocional dhe i fuqishëm shfaqet së shumti në EDM, trap, pop and future bass tracks.