# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Varrosi

Varrosi është një tjetër reper, i cili është tepër i pëlqyer nga publiku shqiptar. Varrosi, emri ivërtetë i të cilit është Denis Hajri, ka lindur në Burrel por prej vitesh jeton në Londër, UK.

Varrosi është tepër aktiv në muzikë dhe njihet për mjaft këngë “solo” dhe bashkëpunime të suksesshme. Ai është një reper që i përket grupit OTR.