# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Shantel

Stefan Hantel, i njohur me emrin e artit Shantel, është një Dj dhe producent gjerman, i cili jeton në Frankfurt.

Shantel e nisi karrierën e tij si Dj në Frankfurt, Gjermani dhe është frymëzuar nga Gypsy Brass Bands, pikërisht nga Fanfare Ciocărlia and Boban Marković dhe si pasojë ndërthuri muzikën ballkanike në punimet e tij.

Shantel ka publikuar dy përmbledhje muzikore me mbrëmjet e tij më të famshme si Dj, i cili është vlerësuar edhe me një çmim “Club Global”, në ceremoninë e ndarjes së çmimeve “2006 BBC Radio 3 Aëards for World Music”. Muzika e tij dëgjohet shumë edhe në Turqi.