# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rroni

Rroni është një reper vetëm 22-vjec, i lindur në Tiranë, por që është nga Prishtina, aty ku edhe jeton.

Rroni ka nisur të merret me muzikë në mënyrë profesionale përreth një viti dhe derimë tani ka publikuar vetëm dy projekte.

Ai nuk është thjesht një interpretues i muzikës por gjithashtu shkruan tekste dhe vijën melodike të këngëve të tij.

“Baby” titullohet kënga e tij e dytë, e cila e ka bërë reperin pjesë të “The Top List” për herë të parë.