# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Renis Domi

Renis Domi është 13 vjeç dhe ka filluar të merret me muzikë rreth moshës 7-vjeçare. Ai numëron gjithashtu dhe disa këngë e bashkëpunime. Bashkëpunimi i tij më i suksesshëm është ai me Stine e G -Bani, “Xhemile”, në të cilin Renisi u bë më i njohur dhe iu bashkua Top Awards.