# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ParadoX

Paradox është një dyshe e muzikës elektronike, i cili përbëhet nga vokalistja dhe tekstshkruesja Anxhela Llaha si edhe nga producenti Andi Lazaj.

Anxhela dhe Andi janë dy njerëz me një shpirt artistik, të cilët u takuan dhe përfunduan së bëri muzikë së bashku. Dyshja është bërë pjesë e shtëpisë diskografike “360MRecords” që prej 2016, pas eksperiencës së suksesshme në “TiranaArtfestival”. Muzika e tyre i përket zhanrit “Tropical and Deep House”.

Kënga debutuese e ParadoX ka qënë “Back to Her”, publikuar në dhjetorin e vitit 2016-të.

NEWS

Dj Sardi "nxjerr jashtë” Vin Velin

Jemi zyrtarisht në sezonin e vjeshtës por artistët janë tepër të frymëzuar për të prodhuar muzikë të re pasi vetëm këtë javë 8 këngë i janë shtuar klasifikimit muzikor të “Top Awards”. Për shkak të hyrjeve të reja, një pjesë e këngëve nuk marrin mbështetjen e nevojshme dhe si pasojë...

ParadoX: Dëshirojmë që muzika jonë të mos tingëllojë më si e huaj por të duket si diçka që e bëjnë dhe muzikantët shqiptar

Pavarësisht se është një dyshe jo tepër aktive në muzikë, kur publikon prurjet e reja, ParadoX di si të godasë në shenjë. Anxhela dhe Andi, një dyshe e muzikës elektronike, sapo kanë publikuar projektin e tyre të radhës të titulluar “Rememer Me”. Edhe pse publikimet e këngëve të tyre kanë...

Dy këngë të reja në "Top 5", ja si ka ardhur pranvera në “The Top List”

Muaji Mars shënon zyrtarisht fillimin e stinës së pranverës dhe ky duket se është shkaku që artistët kanë nisur përgatitjet për t’u rikthyer sa më fuqishëm në treg. Kjo javë ka sjellë në total 5 këngë të reja, dy prej të cilave janë pozicionuar në zonën e nxehtë të klasifikimit....