# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Niza

Niza, emri i vërtetë i të cilit është Olak Grütter, është një producent muzikor dhe artist zvicerian, i cili është në një bashkëpunim me “Sony/ATV” që prej fillimit të vitit 2016-të. Ai arriti kulmin e suksesit në vitin 2015-të, falë produksioneve për Kool Savas, Kurdo dhe Fard.

Niza, i cili kryesisht prodhon muzikë në Gjermani, këtë vit ka nisur bashkëpunimet edhe me artistët shqiptar, dukë prodhuar komplet albumin e S4MM.

Niza arriti të njihej për publikun shqiptar falë bashkëpunimit të tij me Young Zerka, “Let me thru”, e cila gjendet në klasifikimin e “Top Aëards”. Ai ka treguar për “Top Aëards” se së bashku me Young Zerkën, ai ka përfunduar mini albumin “High Five”, i cili përmban në total 5 këngë.