# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Monet192

Monet192, emri i vërtetë i të cilit është Karim Russo është një artist mjaft i njohur zvicerian, i cili arriti të bëhej mjaft i njohur falë bashkëpunimin me Dardan, “H <3te”, i publikuar në vitin 2020, i cili arritit të klasifikohej në vendin e parë në të gjitha vendet ku flitet gjermanisht. Pavarësisht se është zvicerian, rrënjët e tij familjare janë nga Maqedonia dhe Tunizia. Fillimet e tij në muzikë kanë qënë që prej vitit 2017-të, në moshën 19-vjecare, kur edhe publikoi këngën e tij të parë.

Monet192 numëron disa suksese në karrierën e tij edhe pse jo shumë vjecare. Ai është vlerësuar me cmime të shumta dhe ka qënë i nominuar në MTV Europe Music Awards.

NEWS

Një nga këngët më të sugjeruara të javës: "Gar kein bock"

Publiku u “Top Awards” ka treguar se e preferon së shumti muzikën gjermane, përmendim këtu këngët e Loredanës apo së fundmi edhe Dardan. Cuditërisht një ndër këngët më të sugjeruara të javës është pikërisht në gjuhën gjermane dhe është e sjellë nga artisti me origjinë shqiptare Dardan dhe artisti zvicerian...