# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Marius

Karrierën e tij si muzikant e ka nisur herët që në moshën 14-vjecare. I kontaktuar nga “Top Awards”, Marius ka tregur se ka pëlqyer gjithmonë “old school rap”, duke qënë e dëgjonte këngët e 2Pac, të cilat e frymëzonin të bënte “freestyle”.

“”Freestyle” është gjithashtu një ndër pasionet e mia të lidhura me muzikën”, tregon reperi.

Marius, i cili njihet me emrin e artit Mc Koha kuptimi i të cilit është Këndvështrim, Orientim, Humbje dhe Arritje, ka bërë disa bashkëpunime, disa prej të cilave ende nuk janë publikuar. Ndërsa po të kthehemi pas në kohë, Marius kujton bashkëpunimin e tij të parë muzikor me artistin Anonim, me projektin muzikor të titulluar “Pa Doreza”.

“Pres të publikohen dhe disa kënge të tjera si bashkëpunime edhe këngë “solo”, të cilat besoj se do jenë projekte shumë të suksesshme”, shton Marius.