# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Lila Beba

Një tjetër artiste i është shtuar së fundmi tregut muzikor shqiptar dhe bëhet fjalë për Lil Beba-n. Eshtë pikërisht Stine, artisti që do merret me karrierën e saj muzikore, i cili premton se shumë shpejt kjo këngëtare, emri i vërtetë i së cilës është Anisa, do shndërrohet në një yll të muzikës shqiptare.

Pavarësisht se ka linur nw Itali dhe ka jetuar për një kohë të gjatë në Spanjë, këngëtarja ka zgjedhur ta zhvillojë pasionin e saj për muzikën në Shqipëri.

Derimë tani Lil Beba ka ardhur me dy projekte muzikore dhe të dy janë bashkëpunime me Stine.