# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Kissrage

Kissrage është një artist i ri i cili i është shtuar tregut muzikor shqiptar.

Kissrage, emri i vërtetë i të cilit është Renco Hysa, sapo ka publikuar këngën e ti debutuese, “Homie$”. Pavarësisht se ka kohë që ka punuar me muzikë dhe tekste, ky është projekti tij i parë profesional.

Kissrage ka zbuluar për Top Awards se nuk eshtë ndonjë imazh perfekt por edhe imperfeksionet që ka si imazh, e bejnë atë perfekt. Akoma vazhdon të ndryshojë dhe akoma evolon pas cdo periudhe. Nuk dëshiron të qëndrojë i njëjti.

Ai gjithashtu ka shtuar se nuk dëshiron të kufizojë veten vetëm në një rrymë muzikore. Nuk dëshiron që muzika të jetë pjesë e një gjëje, dua të punoj me tinguj të ndryshëm, zhanre të ndryshëm.