# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

John Tilio

John Tilio është një tjetër talent i ri në tregun muzikor shqiptar, i cili sapo ka publikuar projektin e tij të ri muzikor dhe menjëherë është bërë pjesë e klasifikimit të 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare.

22-vjeçari, i cili muzikën e ka patur pasion që në moshën 12-vjeçare, studion për Shkenca Kompjuterike, një profil krejtësisht ndryshe nga pasioni i tij.

Pavarësisht se ka zgjedhur të studiojë për këtë profil, John dëshiron që muzika të mos jetë vetëm një pasion por një profesion në të ardhmen.