# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fibo

Fibo, emri i vërtetë i cilit është Fabio Romeo, ka lindur në Londër nga prindër shqiptar dhe sicilianë. Ai është vëllai i vogël i Romeo dhe është gjithashtu pjesë e labelit “Missing Link Entertainment”. Fibo është artisti më i ri, me stilin më “fresh” në “Missing Link Ent.”, që vjen drejt nga “Ghetto” e Tottenham, që shquhet për një nga lagjet më të rrezikshme në Londër. Ai është plot frymëzim dhe gati për të përdorur armën më të fuqishme, mikrofonin. Fibo hyri në treg me këngën “LA FAMILIA”, një bashkëpunim me të gjithë antarët e “Missing Link Entertainment”.