# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Eren Can

Eren Can është një reper mjaft i njohur dhe i suksesshëm gjerman.

Ai është bërë i famshëm fillimisht në rrjetet sociale falë koverave të ndryshme që ai këndonte, duke u shndërruar në një fenomen që në moshën 16-vjecare.

Eren Can ka bashkëpunuar me Batu tek kënga Junior Nymar e cila është publikuar në gusht të 2019-të dhe numëron mbi 5 milion klikime.

Kënga ka qënë pjesë e “German Top 40” po në atë vit për tre javë jo më lart se vendi i 40-të.

Eren filloi karrierën me Kanak, pas një kontrate me “Sony Music”.