# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Enis Bytyqi

Enis Bytyqi është një këngëtar dhe autor tekstesh me origjinë nga Kosova por që ka lindur, jeton dhe punon në Gjermani. Një djalë edhe pse në një moshë të rë përvec muzikës ka hobi dhe profesione të tjera.

Enisi, i cili flet gjuhën shqipe në mënyrë të shkëlqyer, numëron shumë projekte muzikore në karrierën e tij muzikore, qofshin ato bashkëpunime apo këngë “solo”.

NEWS

Enis Bytyqi për herë të parë në "The Top List"

Pavarësisht se është një emër mjaft i njohur për publikun shqiptar, Enis Bytyqi është bërë pjesë e “The Top List” për herë të parë këtë javë. Eshtë pikërisht prurja më e re muzikore e tij, e titulluar “Kujtime”, kënga që ka marrë sugjerime të pafundme për t’u futur në listën...