# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dj Flow

I lindur në Prishtinë, Dj Flow është një nga Dj më të njohur në Kosovë dhe Shqipëri. Ai njihet se një prej Dj më profesionist dhe ka bashkëpunuar me emra shumë të rëndësishëm në fushën e muzikës shqiptare.

Dj Flow përveç se luan nëpër klube të ndryshme nate, ai vazhdon të sjellë projekte të suksesshme në treg, duke punuar me artistë të njohur si Mc Kresha, Lumi B, Dafina Zeqiri, Capital T, Lytical Son dhe shumë të tjerë.

NEWS

Ja cilat janë 100 këngët më të suksesshme në "The Top List" për vitin 2018-të

Ka qënë dhjetori i vitit 2015, koha kur “The Top List” nisi rrugëtimin e tij, duke u shndërruar në klasifikimin më rëndësishme në muzikën moderne shqiptare. Ndërkohë që kanë kaluar tre vite nga krijimi i kësaj liste muzikore, ajo vazhdon të ketë një interes të madh të publiku shqiptar. “The...