# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

BledBeats

Pavarësisht se është shumë i ri në moshë, ai prej 11 vitesh punon si producent muzikor. Eshtë pikërisht Bledon Krasniqi, i cili në fushën e artiti njihet si BledBeats. Edhe pse është vetëm 22-vjec, ai numëron shumë bashkëpunime muzikore, me artistë shqiptarë por edhe ndërkombëtar.

BledBeats është producent i disa projekteve muzikore të sjellë nga artistë mjaft të suksesshëm si Dafina Zeqiri, Noizy, Burry Soprano, Majk, 2Ton, Mert, Besa Kokëdhima, Ardian Bujupi, Luana Vjollca, Gent dhe shumë të tjerë.

Së fundmi producenti ka nënshkruar një kontratë me kompaninë e njohur gjermane, “Universal Music”.