# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

B1N0

Samet Harlicaj aka B1N0 ka lindur më 26 Qershor të vitit 1995 në Bajz të Malsisë së Madhe por prej vitesh jeton në Angli. Endrra për muzikën filloi kur ai ishte vetëm 5-vjec, teksa këndonte për familjen dhe miqtë dhe kështu në moshën 18-vjecare, ai arriti të nënshkruante kontrantën e parë në muzikë me një label anglez. Pas shkëputjes nga ky label, B1N0 bëri një pauzë të shkurtër në muzikë, për t’u rikthyer fuqishëm në një bashkëpunim me B.O.K, “El Chapo”, i cili i siguroi kontratën me një tjetër label, “Missing Link Entertainment”.