# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Anisa Veseli

Anisa Veseli, e cila ka zgjedhur të prezantohet për publikun thjesht Anisa, është nga Prishtina dhe ka lindur më 13 Janar 2002.

Fillimisht Anisa është bërë e njohur për publikun për shkak të videove të saj në rrjetin social “Tik Tok” dhe më vonë vendosi t’i prezantohej publikut si këngëtare.

“Foto Foto” është debutimi i saj i parë muzikor, i cili i përket rrymës hip-hop. Anisa ka zgjedhur që të jetë pjesë e shtëpisë diskografike “RzonMusic”.