# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Adrijana

E lindur në Tetovë, Adrijana Krasniqi është një tjetër repere  që i është shtuar tregut muzikor shqiptar, duke bërë që konkurrenca e kësaj rryme muzikore të rritet.

Prej vitesh Adrijana është zhvendosur në Suedi dhe jeton në Sthockhol. Derimë tani Adrijana ka bërë muzikë në gjuhën suedeze por së fundmi ajo ka nisur të bëjë muzikë shqip. Adrijana madje ka qënë një nga pjesëmarrëset ne “Eurovision”.