menu

Trelo

#Bio

Trelo, i lindur më 31 Korrik 1993 në Elbasan, është një këngëtar, tekstshrues dhe regjisor, i cili prej vitesh ja jetuar jashtë Shqipërisë.

Karriera e tij muzikore nisi në moshën 16-vjecare por më pas bëri një pazë muzikore, për t’u rikthyer sa më profesional për projektet e tij.

Në fakt Trelo momentalisht është tekstshkruesi i 6 këngëve në klasifikimin e “The Top List”, duke treguar kështu që arti i tij prej kohësh është pjesë e listës por tashmë Trelo ka vendosur që të fokusohet vetëm tek projektet e tij.