menu

TNT

#Bio

Grupi TNT është një ndër grupet e para në Kosovë, i cili ka nisur të bëjë muzikë që prej vitit 1974. Ky grup është i njohur për disa hite muzikore, të cilat ende këndohen nga publiku i gjërë shqiptar.

“Moj biondine”, “200 dite”, “E mallkoj ate dite” janë disa prej këngëve më të famshme të këtij grupi, të interpretuara nga vokalisti i grupit, Ferki Shala. Pas largimit të këtij artisti si vokalist, vendin e tij e zuri Gentian Gojani.

Edhe pse i krijuar shumë kohë më parë, grupi legjendar përflitet se do të rikthehet në treg me një tjetër vokalist dhe bëhet fjalë për Bekim Hallaqi ose ndryshe Belle.