menu

Soze

#Bio

Soze, i lindur në vitin 1988, ka nisur të merret me muzikë që në moshën 17-vjecare. Soze, i cili jeton në Angli, për arsye personale, ai u largua nga muzika por gjithmonë duke shkruajtur dhe kompozuar tekste, fillimisht në anglisht dhe pastaj në shqip. Në vitin 2018-të, ai vendosi t’i përkushtohet muzikës, ku në shënjestër ka tregun shqiptar.