menu

Samra

#Bio

Samra, emri i vërtetë i të cilit është Hussein Akkouche, është një reper gjerman, me prejardhje libaneze.

Në vitin 2018-të, ai arriti të pozicionohen në vendin e parë në klasifikimet muzikore në Gjermani me këngën “Cataleya”. Në vitin 2019-të, Samra u shpall fitues i cmimit “Hiphop de Award”, në kategorinë e Best National Newcome.

Samra ka tërhequr vëmendje në tregun muzikor gjerman për herë të parë në vitin 2016-të, ku performoi si i fituar në koncerin e një grupi të njohur gjerman.

Nuk dihet arsyeja se pse Samra ka zgjedhur t’i prezantohet publikut me këtë emër arti, i cili në arabisht është emër femre dhe që i referohet bruneve.